voorkant      voorkant

Vertrouwelijk

"Het bijzondere is dat het sinds het gesprek met jou veel beter is gegaan. Echt waar! Misschien juist omdat ik bepaalde dingen heb uitgesproken."

Dit is een reactie van één van de vrouwen die in Vertrouwelijk open vertellen over hoe ze seksualiteit binnen het huwelijk beleven. Zo waardevol kan praten over seksualiteit dus zijn. Daarom geven zeventien vrouwen in de leeftijd van 21 tot 46 jaar een kijkje in hoe zij omgaan met seksualiteit. Want van elkaars ervaringen kun je leren! Allerlei verschillende verhalen en situaties komen aan bod, dus veel vrouwen zullen in dit boek (h)erkenning vinden.

Thema's die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld: zelfbeeld, voorlichting, beeld van seksualiteit, de seksuele relatie (wat werkt positief, wat negatief), verschillen tussen man en vrouw, gezinsvorming, seksualiteit rondom de zwangerschap, God en seksualiteit.

Aan het eind van elk hoofdstuk werpen de deskundigen Cocky Drost, Marianne Grandia, Joke Breeman, Wietske Kruyswijk en ds. M. Klaassen, hun licht op de zaak. Verwerkingsvragen bieden een opstapje voor een gesprek. De auteur hoopt dat dit boek vrouwen dichter bij Gods doel met seksualiteit brengt.

God bestaat echt!

God bestaat echt! is het indrukwekkende, waargebeurde levensverhaal van Natasja Verhagen. Het verhaal in het kort: Natasja Verhagen is getrouwd met Ricardo. Ze krijgt zes kinderen, waarvan een meisje direct na de geboorte overlijdt. Hun oudste zoon sterft jong door een hersentumor. Vlak voor zijn overlijden zegt hij tegen zijn moeder: 'God bestaat echt'. Door deze woorden komt Natasja met haar gezin tot geloof.

Dit boek gaat over Natasja's leven dat wordt getekend door een verkeerd vaderbeeld, angst, seksueel misbruik, afwijzing, schuldgevoelens, traumatische ervaringen en rouw. Bovenal is het een boek over de Verlosser, die zorgde voor een omkering in het leven van een jong gezin na het verlies van hun zoon.

Beide boeken zijn te koop bij mij of bij de (christelijke) boekhandel